• Hongji

Tala Fou

Mai Setema 20 i le 21, 2024, o le aufaigaluega pulega a Hongji Kamupani faapotopoto i Shijiazhuang ma auai i le aoaoga faavae mataupu faavae e fitu ma le autu o le "gaioiina ma le tausitusi". O lenei a'oa'oga e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le fa'atonuga o le pulega ma le tulaga tau tupe o le pulega a le kamupani ma fa'ata'atia se fa'avae mautu mo le atina'e gafataulimaina a le kamupani.

图片 1

O le aʻoaʻoga aʻoaʻoga o loʻo aofia ai mataupu faʻaletupe e fitu na tuʻuina mai e Kazuo Inamori, e aofia ai le puleaina o tinoitupe, le mataupu faavae o le tasi-i-le-tasi, le mataupu faavae o maso malosi i le pulega, le mataupu faavae o le atoatoa, le mataupu faavae o le faʻamaonia faalua, ma le fa'avae o le fa'aleleia atili o le fa'atonuga o fa'amaumauga. O nei ta'iala e maua ai manatu fou ma metotia mo le pulega tau tupe a le kamupani ma fesoasoani i le kamupani e tali lelei atu i suiga o maketi ma ausia le atina'e gafataulimaina. I le avea ai o se atinaʻe e taulaʻi atu i le faʻatau atu o oloa faʻapipiʻi, o loʻo tausisia pea e le Kamupani a Hongji lana misiona, tulituliloaina le fiafiaga faaletino ma le faaleagaga o tagata faigaluega uma, taʻitaʻia le atinaʻe maloloina o le alamanuia, ma fesoasoani i le alualu i luma o tagata soifua. E manino le va'aiga a le kamupani. O loʻo faʻamoemoe e avea ma atinaʻe maualuga-maualuga i le lalolagi atoa e faʻamalieina ai tagata faʻatau, faʻafiafia tagata faigaluega, ma faʻaaloalogia e le sosaiete.

图片 2

I tulaga o tau, e ave e le Kamupani a Hongji tagata fa'atau e avea ma nofoaga tutotonu ma fa'afetaui manaoga o tagata fa'atau; e galulue fa'atasi le 'au ma galulue fa'atasi; pipii atu i le faamaoni, ma le talitonu o le faamaoni e aoga ma tausia folafolaga; e tumu i tu'inanau ma feagai ma galuega ma le olaga ma le malosi ma le fa'amoemoe; e fa'amaoni i lana galuega ma e fiafia i lana galuega, ma tautua tagata fa'atau i le tomai fa'apitoa ma le lelei; talia suiga ma lu'iina pea le tagata lava ia e fa'aleleia lona tulaga.

图片 3

E ala i lenei aʻoaʻoga, o le a sili atu ona tuʻufaʻatasia e le au pulega ia mataupu faavae faʻamaumauga e fitu i le faʻatinoina o pisinisi ma le pulega. I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu e le Kamupani a Hongji le taʻaloga i ona lava tulaga lelei, suʻesuʻe pea ma faʻafouina i le fanua o faʻatau faʻatau, faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau ma oloa ma auaunaga maualuga, taumafai malosi e iloa le vaʻai a le kamupani, ma saofagā i le atinae o alamanuia ma le alualu i luma o agafesootai.

I le avea ai o se atinaʻe faʻapolofesa faʻapolofesa, o oloa a le Kamupani a Hongji e aofia ai faʻamau, nati, ma isi. I tausaga talu ai nei, ua faʻalauteleina lana pisinisi i le silia ma le 20 atunuu i le lalolagi atoa. O ananafi, ina ia mautinoa le tuʻuina atu o oloa i le taimi tonu mo tagata Vietnamese, e tusa ma le 20 tagata faigaluega pito i luma i le falegaosimea na galulue ovataimi seia oʻo i le 12 i le po. E ui lava i luʻitau o taimi faigata ma galuega mamafa, o tagata o Hongji e tausisi pea i folafolaga na faia i tagata faʻatau ma o atu uma e faʻamautinoa le aso e tuʻuina atu ai. O lenei agaga o le fa'amaoni ma le fa'amaoni o le maatulimanu tonu lea o le fa'aauauina o le atina'e ma le tuputupu a'e o le Kamupani a Hongji, ma o le a fa'aauau ai fo'i le fa'alauiloaina o Hongji ina ia aga'i pea i luma ma le mausali i le maketi fa'amau i le lalolagi.

图片 4 图片 5


Taimi meli: Oke-12-2024