• Hongji

Tala Fou

Fa'amatalaga a le Fa'atonu: I le tele o tausaga ua mavae, sa ou auai i le a'oa'oga tusitala o Mauck-Stouffer i Muscatine.Sa faia le aoaoga i totonu o le potu fono, lea ua i le isi itu o le hall mai lo’u ofisa.O le failauga autu mo lenei aoaoga o le tusitala lauiloa o le Quad City Times Bill Wundrum.Sa ataata uma o ia a o ia lauga atu i se potu e tumu i tusitala talavou: “E tatau ona tatou faailoa atu i o tatou pule o loo ia i tatou le galuega sili i le lalolagi, a leai o le a latou le mananao e totogi i tatou.”O lou naunautaiga ma lou alofa e pipisi.O le vaiaso talu ai, na leiloa ai e Quad Cities lana faʻamatalaga.I le faʻaaloalo ia Mr. Wundrum, o le a matou toe faia lana koluma mulimuli mai ia Me 6, 2018, lea na ou mauaina.Malolo i le filemu, Mr Wundrum.
“Ou te manaomia lenei kapoti,” sa ou fai atu ai i se failautusi talavou i se faleoloa Quad-City.O lo'o i ai le tele o a tatou CD ma e iai fata ma faitoto'a e taofia ai mai le pa'u'u i so'o se mea.Ma le isi, o se tau sili: $99.95 fa'atusatusa i le $125.95.
Sa ou le fiafia ina ua fai mai le tagata faatau, “Faamalie atu, e le mafai ona e faatauina.E tatau ona e ave i fafo mai le pusa ma faʻapipiʻi oe lava."
Na'o le tau e silia ma le afa o le tau fa'atau e fa'apipi'i ai lenei kapeneta i lo'u ofisa.Na ou filifili mo le kiliva i le fale ma iloa ai e oo lava i loʻu faiʻai manuki e mafai ona tuʻufaʻatasia se mea faigofie e pei o se fata tusi.
Ma o lea ua amata ai le miti taufaafefe lea tatou te feagai pea lava pea i nei aso o aso malolo: "E manaʻomia le faʻapotopotoga."
O le mea na sili ona faateʻia ai aʻu, o le tusi lesona a le pule itulau e valu o loo iai le lapataʻiga: “Aua le alu i le faleoloa mo ni vaega po o se fesoasoani.”
Ou te le masalosalo o le a i ai ni faafitauli.I totonu o le pusa o loʻo i ai se taga palasitika o loʻo i ai pe tusa ma le 5 pauna o sikulima, faʻamau, ma puipui.O lenei vaega fa'alilolilo e iai igoa e pei o sikulima hex, sikulima Phillips, papatusi fa'apipi'i, fa'amau fa'amau, pa'u palasitika L, fale kamela, fa'amau fafie, fa'amau loka, ma fao faigofie.
E tutusa lava le taufaamataʻu o le faʻaaliga: "Mo mafuaʻaga lelei, atonu e te mauaina le tele o meafaigaluega ma pu e leʻi faʻaaogaina i lou pito."O le a lena talanoaga?
Ae peitai, o le Laasaga 1 na faamautinoa mai ia te au: “O lenei meaafale e faigofie ona tuufaatasia.Tau lava o le mulimuli i le laasaga ma lea laasaga faatonuga.Pau lava le mea e te manaʻomia o se sikulivili ma se kiona (o le a lena mea?).
O nei mea uma na ou ofo ai.E siaki e le faletua mai lea taimi i lea taimi.Na te su'eina a'u ma ni nai sikulima hex, ma tagi fa'anoanoa.E pei ona mafai ona e mafaufauina, o nei faatonuga e le mo tagata valea e pei o aʻu.“Tusaʻo aū o tino kamela i pu i le pito, ia mautinoa o loʻo avanoa uma tino kamela."
O lea ua uma la'u kapoti.E matagofie, ma se CD o loʻo tuʻu lelei i totonu ma se tamaʻi vine i luga.Ae aua e te tuuina mai ia te au le faafetai mo lenei mea.E oo ane i le vaeluapo sa ou fiu.O le aso na sosoo ai sa ou valaau atu ai i se kamuta faapolofesa.E na o le lua itula na alu ai, ae na ia tautino mai, “Sa fai si faigata.”
E pei ona e faitau i ai i lenei oa o upumoni o aso taitasi, ou te popole o siama e salalau atu i se saoasaoa maoae pe a faatalofa lima o tagata.O nisi tali:
“Faafetai mo le koluma i luga o le faatalofa ma ona taunuuga.Ou te fa'aeteete fo'i i lululima i le maualuga o le vaitau o le fulū.O le faatalofa e foliga mai e sili atu Amerika ia te au.Ou te fiafia i le faʻafeiloaʻiga a Iapani ma se aufana - tuʻu se tasi Faʻamafanafana mamao, "o le tala lea a Becky Brown o East Moline.
“Ei, masalo e tatau ona tatou ifo le tasi i le isi.E aoga mo tagata Asia,” o le tala lea a Mary Thompson, ma toe faaleoina lagona o Becky Brown.
mai le epikopo.“Faatasi ai ma le 2,500 o tagata tapuaʻi o loo asiasi mai i Aso Sa uma, matou te fautua atu ia taofia le faatalofa ma fefaatauaʻiga filemu seʻia oo i se isi faasilasilaga,” o le tala lea a Pastor Robert Schmidt o le St. Anthony Church i le taulaga o Davenport.

 


Taimi meli: Feb-23-2023