• Hongji

Tala Fou

O Mati o le masina sili lea mo le aofaʻi o oka i tausaga taʻitasi, ma o lenei tausaga e leai se faʻalavelave.I le aso muamua o Mati 2022, na faʻatulagaina ai e Hongji pule o matagaluega o fefaʻatauaʻiga mai fafo ma supavaisa e auai i se tauvaga faʻatasi na faʻatulagaina e Alibaba.

O pule o kamupani a Hongji e auai i galuega atinae a le au1

O le au faigaluega a le kamupani a Hongji na tautala malosi, auai malosi i le talanoaga, ma sili atu i le tele o kamupani.I le taeao, matou faʻalogologo i le au aʻoaʻo faʻamatala le tulaga o loʻo i ai nei ma le tulaga o le maketi faʻapipiʻi i le lalolagi atoa ma le auala e taulimaina ai luitau i le lumanaʻi.O pule uma o le kamupani sa vaevaeina i ni vaega.I le avea ai ma taʻitaʻi o vaega, matou te taʻitaʻia le talanoaga ma faʻataʻitaʻiina le siosiomaga faʻatautaia pisinisi, ma ausia ni taunuuga sili ona lelei.Faatasi ai ma i latou, e masani lava ona matou faailoa atu oloa lelei a le matou kamupani, u'a, nati, sikulima, taula, castings ma isi."Faʻavaeina i le 2012, o la matou kamupani e sili atu i le 20 tausaga o le gaosiga o le gaosiga. I tausaga talu ai nei, matou te suʻesuʻeina ma le malosi le maketi faavaomalo ma galulue faʻatasi ma tagata faʻatau i le sili atu ma le 30 atunuu ma itulagi. Matou te faʻatau atu le tele o faʻamau, nati, fa'ailoga, taula ma se fa'asologa o mea fa'apipi'i. Na saunoa le pule o le matagaluega o fefa'ataua'iga i fafo Liu i tagata uma.

O pule o kamupani a Hongji e auai i galuega atinae a le au2

I le aoauli, sa matou faʻatautaia aʻoaʻoga faʻataʻitaʻiga faʻafitafita ma auai i le fonotaga faʻamalosi.Matou te matua talitonu uma lava matou te ausia le maualuga o le faʻatauga i le masina e sosoo ai.

I le taimi o le fonotaga, na fesoasoani ai faiaoga o le 'au ia i matou e fausia se talitonuga loloto atu o le 'au e ala i gaoioiga o le fausiaina o 'au ma gaoioiga masani a le militeli.E iloa e i tatou taitoatasi afai tatou te mananao e manuia i le fanua o faʻamau, e tatau ona i ai se malamalamaga atoatoa i le tomai o oloa o faʻamau, nati, fao, taula ma isi oloa, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o le gafatia o le galulue faatasi.E naʻo le felagolagomai vavalalata, lotogatasi ma le felagolagomai e mafai ai ona tatou tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i mea lelei uma ma ausia le aafiaga o le "1 + 1> 2".

O pule o kamupani a Hongji e auai i galuega atinae a le au3

A maeʻa se aso o aʻoaʻoga, e sili atu le malosi o le au paʻaga i le 'au, o le 'au ma le kamupani e iai se malamalamaga fou.Ou te talitonu o le masina a sau, o le a ausia e tagata uma ni mea sili ona lelei.


Taimi meli: Iuni-08-2022